Friday, December 31, 2010

selamat tahun baru ....

tahun nie....hari ini lah 2 dah masuk tahun baru....korang sume dah berazam taun baru dah ker?sayer blom,malas nak buat bende 2...hehehehehkorang sekolah baju sumer dah beli ker? sayer dah tp lencana ajer takder..heheehheehehehehe....wasalam

Thursday, July 8, 2010

biodata

NAMA:MUHAMMAD AFIF IDLAN BIN ANDUL TAIB
UMUR:RAHSIA
TARIKH LAHIR:7 MAC _ _ _ _
TEMPAT LAHIR:HOSPITAL BESAR WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN
NAMA BAPA:ABDUL TAIB BIN AHMAD
UMUR:39 TAHUN
TARIKH LAHIR:21 OGOS 1971
PEKERJAAN:RAHSIA
NAMA IBU:RAMZIAH BINTI AB JALIL
UMUR:39 TAHUN
TARIKH LAHIR:21 JUN 1971
PEKERJAAN:GURU(DI SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN BUKIT RAHMAN PUTRA)
ALAMAT:RAHSIA
NO.TELEFON:RAHSIA

Friday, June 18, 2010

kepada sesiapa yang ade SONY PSP 2000,SONY PSP 3000!!!

sesiapa yg tahu cara2 download atau install lagu atau sebagainya..sila comment di bawah.TERIMA KASIH.........

Thursday, June 17, 2010

how to download game to psp

pertama sekali bukak website www.pspisoz.com.selepas itu anda lihat disebelah kiri anda di kotak kecil yg bertajuk modules anda click downloads.and than click psp iso/cso.anda akan nampak search bar.anda taip nama game yang anda mahu dan tunggu few second it will appear or it said"no matches".anda cari game yang anda mahu dan available .click search.anda akan nampak game itu dan anda click namenye.wait a few second
and mega upload will appear.enter the code and than clich download.anda perlu menunggu selama 45 saat.dan anda click regular download.and than click save file save ke dekstop sambung kan psp anda dan pc menggunak an USB cable.dan bukak fail psp anda.dan bukak fail ISO dan drag game yang anda save tadi dan copy to ISO.dah siap.

cuti sekolah yang membosankan!!!

assalamualaikum,pada ari ini saye ingin menceritakan tentang cuti sekolah 2 minggu ni.bosan jugak agaknye.bila sekolah sibuk nak cuti bila cuti sebok nak sekolah.manusia nie macam2 kan.oklah tinggalkanje cite tu.kite focus tentang cite saye olak ok.hari pertama cuti kitorang plan nak balik selangor,kedah dan kuantan so kitorang pegi balik selangor(sabak bernam)sekejap ala2 singgah makan tengahari jap.pastu kitorang terus aje balik kedah (banggol berangan)agak seminggu jugak kitorang kat situ.pastu kitorang balik plak rumah di subang beberapa hari.pastu kitorang bertolak dari subang pegi kuantan.agak 4,5 jam jugak .kami dah tiba di tempat yang ditujui.iaitu di kem PU kuantan TUDM Kantan la tu.kitorang pegi kat pusat pergigian disitu,tau2 je kitorang(saye dan abg)kene pakai braces ngeri mendengarnye tapi ok lah.saya tak pasang sebab saye ditangguh kan.doktor kate bulan 8 tapi bulan lapan kan puasa.pastu kate lagi bulan 9 tak nak saye takkan nak pakai braces mase raye tak leh rasa la makanan yg sedap2.lepas raye la jadinye.ok lah saye setuju.ok itulah citer saye bosan jugak kan.
wasallam.

Monday, March 22, 2010

menghantar abang ke mrsm kem terendak,melaka

pada hari ini(isnin 22 mac)saya dan sekeluarga pergi ke melaka untuk meng hantar abang saye.tiba2 kami terlupa untuk membawa smarttag kami berpatah balik daripada shah alam pegi kat subang.setelah kami mengambil smarttag tersebut kami pun pegi la melaka dalam perjalanan ade yang dimarahi oleh ayah saye tu laligat lagi ape lagi dipukulnye adik saye(berumur 1 tahun 4bulan).setelah sampai di kem terendak kami tak perasan pun sudah sampai kerana tak pernah lagi menjejak kaki disana kami ingin pergi ke mrsm tapi lain plak pegi smk kem terendak intgrasi pendidikan khas.pendekkan cerita kami pun sampai.kami pergi mendaftar dan membayar yuran. bayar yuran pun dah ambik 1 ribu ringgit kami mengambil no. bilik dan terus ke asramanye mengemas barang.kami pergi ke tandas & bilik air kami ternampak spende bersaiz XXXXXXXXXL(anggarkan) kami pun terus lari lari2 ternampak monyet plak ape lagi pecut la.itu je la pengalamannye.wasalam.